ANA SAYFA  / ALIŞVERİŞ İLANLARI  / VİDEO KAMERA, FOTOĞRAF MAKİNESİ İLANLARI  / FUJİFİLM FİNEPİX S1800 ilanı

FUJİFİLM FİNEPİX S1800


VİDEO KAMERA, FOTOĞRAF MAKİNESİ
İl : İSTANBUL
İlçe : KÜÇÜKÇEKMECE

İlan tarihi : 23-05-2010

Fiyat : 445TL

Aktif ilan En güvenli alışveriş,
karşılıklı görüşüp & anlaşarak yapılandır.
Pasif ilan Bu ilanın yayın süresi dolmuş.

İlanı verilen ürün/hizmet artık satılık/kiralık olmayabilir.

İlan sahibi ile iletişim kurmayın.

İlan veren :
Telefon numarası :
E-posta adresi :
- Marka : Fujifilm
FUJİFİLM FİNEPİX S1800 - http://www.ilanyeri.com/video-kamera-fotograf-makinesi-ilanlari/dfsfmb-fujifilm-finepix-s1800.html - Model : FinePix S1800
- Optik Yakınlaştırma : Hayır
- Ekran Boyutu (inç) : Hayır
- Makro Çekim (mm) : Hayır
- Çözünürlük (MP) : 12 - 13
- Renk : Siyah
- Su Geçirmez : Hayır
- Kimden : Sahibinden
- Kargo Süresi : 3 Gün
- Durumu : Sıfır




ÜRÜNLER SİPARİŞİNİZ ÜZERİNE YURTDIŞINDAN GELMEKTEDİR. (AYNI GÜN KARGO YAZAN ÜRÜNLER ELİMİZDEDİR. )



ÜRÜNLER SIFIR KUTUSUNDA VE ORJİNAL ÜRÜNLERDİR. ASLA KULLANILMIŞ YADA YENİLENMİŞ ÜRÜN DEĞİLDİR.



ÜRÜNLER BİR YIL ULUSLARARASI (YURTDIŞI) GARANTİLİDİR



ÜRÜNLER DHL KARGO İLE ADRESİNİZE TESLİMDİR. TESLİM SÜRESİ 3 İŞ GÜNÜDÜR. CUMARTESİ - PAZAR GÜNLERİ DHL KARGO TESLİMATI YAPMAMAKTADIR. DHL KARGONUN BULUNMADIĞI BÖLGELERE AKTARMALI TESLİMAT YAPILMAKTADIR. (YURTİÇİ - SÜRAT KARGO VB) BU DURUM TESLİMAT SÜRESİNİ UZATABİLİR.

Fujifilm FinePix S1800 dijital fotoğraf makinesi: Fujifilm Amerika S - serisinin 12 megapiksel çözünürlüklü 1/2. 3 inç CCD görüntü sensörüne ve Fujinon 18x optik zum özellikli lense (28mm - 504mm) sahip yeni modeli Fujifilm FinePix S1800 dijital fotoğraf makinesini tanıttı. 3 inç büyüklüğünde High Contrast yüksek kontrastlı LCD ekranı ve elektronik vizörü bulunan Fujifilm S1800 fotoğraf makinesi hesaplı ve ekonomik bir model arayışında olan gelişmiş amatör seviye kullanıcılar açısından ideal bir model. Fotoğrafseverler Fujifilm S1800 dijital kamera eşliğinde, bir HD Kart Okuyucu içeren ve HDMI kablosu aracılığıyla görüntüleri uzaktan kumanda ile HDTV üzerinde izleme keyfi sunan opsiyonel HD Player Kitini de kullanabiliyorlar.



Fujifilm FinePix S1800 ile HD kalitesinde kayıt
Fujifilm FinePix S1800 dijital kamera fotoğraf çekiminin yanı sıra HD kalitesinde yüksek çözünürlüklü video kayıt da yapabiliyor. HDTV televizyonların hızla hayatımıza girmesi sonucunda tüketicilerin dijital fotoğraflarını ve video görüntülerini izleme alışkanlıklarının da değiştiğini ifade eden Fujifilm yetkililerinden David Troy açıklamasını şöyle sürdürdü: Fujifilm in üstün görüntü kalitesine sahip olan Fujifilm S1800 fotoğraf makinemiz kullanıcıların gerçek HD kalitesinde fotoğraf ve video kaydetmelerine imkân tanıyarak ev sinema ve eğlence sistemlerinde yüksek görüntü kalitesinin keyfini yaşamalarını sağlıyor.


Fujifilm FinePix S1800 18x Fujinon lens
Fujifilm FinePix S1800 dijital fotoğraf makinesinin 18x optik yakınlaştırma özellikli Fujinon objektifi 28mm geniş açı ve 504mm telefoto odak uzaklık değerlerine sahip. Fujifilm S1800 fotoğraf makinesinin daha önce S2000HD modelinden de hatırladığımız Instant Zoom özelliği uzun mesafeli fotoğraf çekimlerinde çekimi yapılan nesnelerin daha geniş görüş açısından görüntülenmesini sağlayıp ardından fotoğraf çekilirken kırpma yapıyor.


Fujifilm S1800 kamera - Gülümseme modu ile fotoğraf çekimi
Kamerada Yüz Algılama teknolojisinin ötesinde Gülümse ve Çek modu ile Kapalı Göz modu gibi iki eğlenceli çekim fonksiyonuna daha yer verilmiş. Fujifilm FinePix S1800 dijital fotoğraf makinesinin daha önce S2000HD modelinden de hatırladığımız Instant Zoom özelliği uzun mesafeli fotoğraf çekimlerinde çekimi yapılan nesnelerin daha geniş görüş açısından görüntülenmesini sağlayıp ardından fotoğraf çekilirken kırpma yapıyor.


Fujifilm FinePix S1800 Otomatik Netleme Takip fonksiyonu
Fujifilm S1800 dijital fotoğraf makinesi otomatik takip özellikli AF sistemi ile fotoğraf çekimlerinde hareketli nesneleri izleyerek keskin netlikte görüntülenmelerini sağlıyor. Ayrıca görüntülerin otomatik olarak yatay ya da dikey olarak düzeltilmesi de kullanıcıya yardımcı özelliklerden bir diğeri.


Fujifilm FinePix S1800 kamera Resim Arama aracı
Fujifilm in yeni geliştirdiği Resim Arama fonksiyonu çekilmiş olan fotoğraflar arasında kolaylıkla ve hızlı şekilde arama yapılmasını sağlıyor. Bu arama fonksiyonunda resmin hangi çekim modunda gerçekleştirildiğine göre de arama yapılabiliyor.


Fujifilm FinePix S1800 dijital kamera özellikleri
• 3. 0 inç High - Contrast LCD ve Elektronik Vizör: Fujifilm FinePix S1800 230K piksel çözünürlüklü yüksek kontrastlı LCD ekranı ile çeşitli görüş açılarında ve farklı aydınlatma koşullarında izleme yapılmasını sağlıyor.
• Çift Görüntü Sabitleyici: Kameranın mekanik CCD sensör kaydırma ve yüksek ISO görüntü sabitleme sistemleri kamera sarsıntısı ve hareketli nesnelerden kaynaklanan bulanıklık etkilerini minimum seviyeye indiriyor.




Türkçe Menü, Video Kaydı, Dahili Flash, Otomatik Zamanlayıcı,

FEVZİ ÇAKMAK MAH.

alışveriş, kamera - fotoğraf, dijital fotoğraf makineleri, kompakt objektifi sabit, fujifilm, finepix s1800

  


Hatalı ilan Bu ilan hatalı mı ?
İller

KATEGORİLER

İnternetteki tüm ilanlar, tek sitede... www.ilanyeri.com



Ana sayfa |  İlan ver |  Yardım |  İletişim