ANA SAYFA  / ALIŞVERİŞ İLANLARI  / CEP TELEFONU İLANLARI  / 13 AY GARANTİLİ ORJİNAL KUTUSUNDA SAMSUNG 8300 ilanı

13 AY GARANTİLİ ORJİNAL KUTUSUNDA SAMSUNG 8300


CEP TELEFONU
İl : KARAMAN
İlçe : MERKEZ

İlan tarihi : 25-05-2010

Fiyat : 485TL

Aktif ilan En güvenli alışveriş,
karşılıklı görüşüp & anlaşarak yapılandır.
Pasif ilan Bu ilanın yayın süresi dolmuş.

İlanı verilen ürün/hizmet artık satılık/kiralık olmayabilir.

İlan sahibi ile iletişim kurmayın.

İlan veren :
Telefon numarası :
E-posta adresi :
- Marka : Samsung
13 AY GARANTİLİ ORJİNAL KUTUSUNDA SAMSUNG 8300 - http://www.ilanyeri.com/cep-telefonu-ilanlari/dbkdkm-13-ay-garantili-orjinal-kutusunda-samsung-8300.html - Model : S8300 UltraTouch
- Stil : Sürgülü
- Kamera Çözünürlüğü : 8.0 Megapiksel
- Kayıt Durumu : Kayıtlı
- Garanti : Var
- Kimden : Sahibinden
- Kargo Süresi : 3 Gün
- Durumu : İkinci el


ÜRÜNDE HERHANGİ BİR PROBLEM ÇİZİK, VS. YOKTUR. HERŞEY İLK GÜNKÜ DURUMUNDADIR. AKAKCE' DEN ARATTIĞIM ZAMAN YENİSİ YAKLAŞIK 700TL DEN BAŞLIYOR. MERAK ETTİKLERİNİZ VE SORMAK İSTEDİKLERİNİZ İÇİN NE ZAMAN İSTERSENİZ MESAJ ATABİLİRİZ. RESİM TEMSİLİDİR FAKAT ÜRÜN RESİMDEKİNİN AYNISIDIR.



Özellikler
Karakteristik SAMSUNG S8300 BLUE - MAVİ Kamera 8 MP, 4x Dijital Zoom Bluetooth VAR 3G VAR - (UMTS 2, 1 GHz) WAP VAR GPRS VAR Ekran AMOLED / 240x400 piksel / 16. 000. 000 renk / Dokunmatik Wireless LAN (WiFi) YOK Radyo VAR Şebeke Uyumluluğu Quad - Band (GSM 850 - 900 - 1800 - 1900 MHz) Bekleme Süresi 350 saat (Kullanıma Bağlıdır) Konuşma Süresi 4 saat (Kullanıma Bağlıdır) Ebatları 110 x 51, 1 x 12, 7 mm Ağırlık 105 gr Paket İçeriği Kullanım Kılavuzu, Standart Pil, Şarj Cihazı, Kulaklıklı Mikrofon, Bilgisayar Bağlantı Kablosu (DataCable), Bilgisayar Yazılım CD'si, 1 GB MicroSD Hafıza Kartı, ROUTE 66 NAVİGASYON YAZILIMI HEDİYE Ek Özellikler S8300 Ultra TOUCH

GPS Uydu Bağlantısı (Route66 yazılımı ile ÜCRETSİZ Navigasyon)
Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi
İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme
USB ile Bilgisayar Bağlantısı
TV / Projeksiyon Bağlantısı
EDGE ile hızlı Internet
A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik)
S8300 estetiğin doruklarında, devrim yaratan tamamen dokunmatik ekran teknolojisi ve multimedya özelliklerine sahip, gerçek anlamda sofistike bir cep telefonu. S8300 ın 2. 8 lik AMOLED ekranı, göz alıcı canlılıkta renkler ve çözünürlük sunuyor. İlk defa Samsung tarafından kullanılan AMOLED teknolojisi enerji tasarufu ile de dikkat çekiyor.

S8300‘ın tam dokunmatik ekranı ve kapağını kaydırınca ortaya çıkan standart klavyesi, kusursuz formu ve fonksiyonları bir araya getiriyor. Zarif kıvrımları onu estetiğin doruklarına taşırken, arka bölümdeki yenilikçi parlak kayar kapak mekanizması, telefonun her açıdan mükemmel görünmesini sağlıyor.
En İnce 8 Megapiksel (Sadece 12, 7mm)
S8300 kullanıcıları en üstün teknolojiyle buluşturuyor. Güçlü flaşı, 8 megapiksel kamerası ve gülücük yakalama modu, cep telefonunuz ile mükemmel pozlar yakalamanıza olanak veriyor. Geo - tagging özelliği ile çekilen fotoğraflara, o yerin coğrafi koordinatlarını otomatik olarak kayıt edebiliyor.
Ücretsiz Navigasyon
S8300, hafıza kartına yüklü olarak gelen Route66 programı sayesinde sizi bulunduğunuz noktadan gitmek istediğiniz adrese tamamen ücretsiz olarak yönlendiriyor. Siz yanlış yola sapsanız bile S8300 varış noktasına nasıl ulaşmanız gerektiğini saniyeler içinde hesaplıyor ve navigasyona devam ediyor.

Sahip olduğu GPS (Global Positioning System) alıcısı sayesinde uydulara ücretsiz bir şekilde bağlanarak dünya üzerinde bulunduğunuz yeri (enlem - boylam olarak) öğrenebilirsiniz. İsterseniz bu bilgiyi SMS veya E - posta yolu ile sevdiklerinize yollayabilirsiniz.


GPRS, EDGE, Bluetooth, 3G, GPS & Navigasyon, WAP, USB, Ses Kayıt, JAVA, Video Kayıt / Oynatma, Mp3 Çalma, Symbian, Radyo, Oyun, Renkli Ekran, Dijital Kamera, Arttırılabilir Hafıza, Entegre Flaş, Titreşim, Dokunmatik Ekran, E-Mail, MMS, T9 Metin Girişi, Hesap Makinesi, Takvim, Hatırlatma, Not Defteri, Sesli Arama, Handsfree, Görüntülü Konuşma,

alışveriş, cep telefonu, cep - akıllı telefonlar, samsung, s8300 ultratouch

  


Hatalı ilan Bu ilan hatalı mı ?
İller

KATEGORİLER

İnternetteki tüm ilanlar, tek sitede... www.ilanyeri.com



Ana sayfa |  İlan ver |  Yardım |  İletişim