ANA SAYFA  / ALIŞVERİŞ İLANLARI  / BİLGİSAYAR İLANLARI  / F SECURE İNTERNET SECURITY 2010 ilanı

F SECURE İNTERNET SECURITY 2010


BİLGİSAYAR
İl : BURDUR
İlçe : BUCAK

İlan tarihi : 21-05-2010

Fiyat : 50TL

Aktif ilan En güvenli alışveriş,
karşılıklı görüşüp & anlaşarak yapılandır.
Pasif ilan Bu ilanın yayın süresi dolmuş.

İlanı verilen ürün/hizmet artık satılık/kiralık olmayabilir.

İlan sahibi ile iletişim kurmayın.

İlan veren :
Telefon numarası :
E-posta adresi :
- Alt Kategori : Domain, Hosting & Yazılım
F SECURE İNTERNET SECURITY 2010 - http://www.ilanyeri.com/bilgisayar-ilanlari/dszrrt-f-secure-internet-security-2010.html - Tipi : Yazılımlar
- Yazılım Türü : Antivirüs & Güvenlik
- Kimden : Bilgisayarcıdan


F - Secure Internet Security 2010 1 Kullanıcı

Genel Özellikler
On milyonlarca insan evde, iş yerinde ve mobil cihazlannda bulunan verilerini korumak için F - Secure ürünlerine güvenmektedir

Çevrimiçi yaşamınız için daha iyi güvenlik
F - Secure® Internet Security™ 2010 bilgisayarınızı yavaşlatmadan daha iyi çevrimiçi koruma sağlar. Baştan sonayeniden tasarlanan yeni versiyon önemli ölçüde daha hafif ve daha hızlı olmasının yanısıra turn internet tehditlerine karşı iyileştirilmiş koruma sağlar. Yeni Gezinme Koruması özelliği size hang web sitesinin güvenli olduğunu ve hangisinden kaçınmanız gerektiğini söyler. Zararlı siteler güvenli sörf yapabilmeniz için otomatik olarak engellenir. Yenilenmiş Ebeveyn Denetimi çocukların uygunsuz web içeriklerine karşı güvende kalmalarını sağlar. Otomatik güncellemelerve ileri DeepGuard™ teknolojisi turn yeni tehditlere karşı en hızlı korumayı sağlar. Yeni kullanıcı arayüzü ile güvenli PC kullanimi artık çok kolay. Çevrimiçi olarak ne yaparsaniz yapın, artik güvendesiniz.

Daha iyi Koruma
Yeni Gezinme Korumasi özelliği net ve basit bir şekilde size hangi web sitesinin güvenli olduğunu ve hangisinden kaçınmanız gerektiğini söyler. Zararh siteler sizin bankacılık işlemleri için kullandığınız parola, şifre gibi çevrimiçi kimliğinizi çalmak amacıyla çeşitli yazılımlaryayarlar. Gezinme Korumasi sayesinde tamamen güvenli gezinme yapabilmeniz için bu siteler otomatik olarak engellenir. Yeniden tasarlanmış tarama teknolojisi tehditlerin daha önce hiç olmadığı kadar hızlı ve doğru bir şekilde tespit edilmesine olanak sağlamaktadır.

Daha İyi Performans
Gelişmiş performansı ile bilgisayarınızı koruma altına alırken daha hızlı ve akıcı şekilde işlem yapmanıza olanak verir. F - Secure Internet Security 2010 eskiye oranla %70 daha az hafıza kullanır ve %60 daha hızlı tarama yapar.

Daha Rahat Kullanım
Yeni kullanıcı arayüzü ile güvenli PC kullanimi artık çok kolay. Turn problemler kullanıcıyı rahatsiz etmeden otomatik olarak çözülür - sadece güvenliğinizin devam ettiğine bir teyit alırsınız.

Ana Özellikler
Bilgisayannizi her türzararlı yazılıma karşı korur
Virus, casusyazılım, solucan, truvaati, rootkit ve sıfırıncı gün saldırılarına karşı gerçek zamanh koruma. Bilgisayannizi şimdi ve sonra güvenli kullanmanızı sağlamak için tanımlanamayan tehditlere karşı dünyaca meşhur F - Secure Laboratuvarları ve F - Secure DeepGuard teknolojisi sayesinde otomatik güncellenen koruma.

Siz ve çocuklarınız için güvenli gezinme
Yeni Gezinme Korumasi özelliği size hangi web sitesinin güvenli olduğunu ve hangisinden kaçınmanız gerektiğini söyler. Zararh siteler güvenli sort yapabilmeniz için otomatik olarak engellenir. Yenilenmiş Ebeveyn Denetimi çocukların uygunsuz web içeriklerine karşı güvende kalmalarını sağlar.

Bilgisayarınızdaki casus yazılımları tespit eder ve kaldırır
F - Secure Internet Security sisteminizin casus yazılımlardan arınmış olarak ve rahat çalışabilmesini sağlamak amacıyla gizlice yüklenmiş olanyazılımları bilgisayarınızdan kaldırır.

Bilgisayar korsanlanna karşı korur
Şahsi ve gizli bilgileriniz sizde kalsin. Son derece başarılı kişisel güvenlik duvarı bilgisayar korsanlarının özel bilgilerinize ulaşmasını engeller.

İstenmeyen e - posta ve kimlik avlama girişimlerine karşı güvende kalmanıza yardımcı olur
Kişisel bilgilerinizi çalmayayönelik hazırlanmış e - postalan otomatik olarak tespit eder ve filtreler.

Kolay Kurulum ve Kullanim
F - Secure Internet Security'nin kurulumu ve kullanimi son derece basittir. Yazılım yüsek seviyede otomatikleştirilmiş olduğu için veri güvenliğinin karışıklıklarını anlamanıza gerekyoktur. Tamamen yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü ile güvenli PC kullanımı artık çok kolay.

Gezinme Koruması Çevrimiçi Güvenliğinizi Sağlar
Yeni Gezinme Koruması özelliği size hangi web sitesinin güvenli olduğunu ve hangisinden kaçınmanız gerektiğini söyler. Zararlı siteler güvenli sörf yapabilmeniz için otomatikolarakengellenir.

Tüm Tehditlere Karşı En Hızlı Koruma
Sık ve otomatik güncellemeler ve ileri DeepGuard teknolojisi tüm tehditlere karşı en hızlı korumayı sağlar. Dünya genelinde 24 saat çalışan F - Secure Laboratuvarları yeni ortaya çıkan tehditlere karşı anında tepki ile en hızlı korumayı garanti altına alır.

Desteklenen Platformlar
Windows 7 (turn versiyonlar)
Windows Vista (turn versiyonlar)
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional
Windows XP Media Center Edition

Desteklenen Diller
Türkçe, English, Eestina, Dansk, Deutsch, Eesti keel, Espaıîol, Espaıîol (Latin America), Français, Français (Canada) Italiano, Magyar, Nederlands, Norsk, Polski, Portugues, Portugues (Brasil) Roman, Slovenseina, Suomi, Svenska







ORJİNAL PAKETİNDE AÇILMAMIŞ HALDE SATIŞA SUNULMAKTADIR İLK AÇAN SİZ OLUN... .

alışveriş, bilgisayar, domain, hosting - yazılım, yazılımlar

  


Hatalı ilan Bu ilan hatalı mı ?
İller

KATEGORİLER

İnternetteki tüm ilanlar, tek sitede... www.ilanyeri.com



Ana sayfa |  İlan ver |  Yardım |  İletişim